Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

7 Islas F.C (771980) - BMS Goats of Albacete (800530) » 333701460: T34/R1

Copa 333701460 Información oficial sobre el partido 333701460 en Hattrick

13.07.2011 12:45:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

7 Islas F.C Alineación oficial del equipo '7 Islas F.C' en el partido 2 - 6 No som objectes Alineación oficial del equipo 'No som objectes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
7 Islas F.C Alineación oficial del equipo '7 Islas F.C' en el partido 3 - 2 No som objectes Alineación oficial del equipo 'No som objectes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,4 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

7 Islas F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Islas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 17 Vatroslav Gorin va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Islas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vatroslav Gorin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Passaven 43 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Uli Hätzel va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hektor Chenaux de Islas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 52 (Tirita): Passats 52 minuts de joc, en Hami Nimet de Islas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

No som objectes

Goles Goles

  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): objectes va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Miguel Moreno Vidal va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 43, quan Francesc Urgellès va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Miguel Galve sempre és una garantia. Al minut 67, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Adolfo Mealla marcar el 2 - 3 per al objectes.
  • 180 Minuto 68 (Gol de falta): Storm van der Harst va incrementar l'avantatge a 2 - 4 per a objectes gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Passaven 73 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Storm van der Harst va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Storm van der Harst de objectes va entrar per l'escaire. El marcador es posava 2 - 6 per als visitants al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Miguel Galve de objectes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 51, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de objectes, en Enrique Garrido Ochando, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Oriol Gatell no li va importar gens ni mica.