Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Medical FC (774771) - Rotten Irishmen (1370947) » 333701221: T34/R1

Copa 333701221 Información oficial sobre el partido 333701221 en Hattrick

13.07.2011 12:45:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

Medical FC Alineación oficial del equipo 'Medical FC' en el partido 4 - 1 Pescaditos Titos FC Alineación oficial del equipo 'Pescaditos Titos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Medical FC Alineación oficial del equipo 'Medical FC' en el partido 1 - 1 Pescaditos Titos FC Alineación oficial del equipo 'Pescaditos Titos FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,3 % 4,9 % 19,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Medical FC

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 29 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Matías Amoeiro es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 29, però el porter va aturar el seu xut.
  • 220 Minuto 49 (Ocasión de falta): Al minut 49, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ekaitz Lizarraga de Medical es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Torkild Sønksen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Medical José Villaverde no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dovas Jaržemskas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Ekaitz Lizarraga anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 0 per a Medical.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Hidacio Bordelle va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Sidre Pontes va xutar fora per a Medical, el marcador es va quedar igual: 3 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Felip Verdugo de Medical, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dovas Jaržemskas en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.

Pescaditos Titos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pescaditos, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Dávid Darmoš va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Pescaditos van sortir al contraatac al minut 55, però Polat Orun va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Pescaditos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Villaverde va desviar el xut final de Yury Sinyanskiy després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Filip Furnică de Pescaditos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pescaditos Javier Dioayuda va intentar enganyar José Villaverde amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 0.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Pescaditos, Yury Sinyanskiy, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pescaditos Polat Orun va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Dávid Darmoš xutant per a Pescaditos va fer anar la pilota just on la volia, però José Villaverde, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Konstantin Zhvaniya, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, José Villaverde va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Pescaditos i 4 - 1 al marcador.