Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hidropedales (1420454) - Atlètic Club de Girona (775474) » 333698884: T34/R1

Copa 333698884 Información oficial sobre el partido 333698884 en Hattrick

13.07.2011 12:45:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

Fuenlabrada Alineación oficial del equipo 'Fuenlabrada' en el partido 2 - 1 Atlètic Club de Girona Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club de Girona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fuenlabrada Alineación oficial del equipo 'Fuenlabrada' en el partido 2 - 0 Atlètic Club de Girona Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club de Girona' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuenlabrada

Goles Goles

  • 138 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Sergio Yera Manzano arribés a peus de Saku-Petteri Kojo, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Fuenlabrada el 1 - 1.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Fuenlabrada va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Xabier Campolongo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 89 podia haver acabat en gol, però Junior De Wispelaere va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tamer Kurtcebe es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Víctor Senis va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Fuenlabrada estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Francesc Vallmitjà de Fuenlabrada va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Josep Pi va entrar en el seu lloc.

Atlètic Club de Girona

Goles Goles

  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jon Glockmann quedar desmarcat i marcar per a Atlètic al minut 66. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): En Valeriy Lukashuk va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlètic van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Andrés Fogu des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlètic van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però Valeriy Lukashuk va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomasz Budziaszek de Atlètic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrés Fogu de Atlètic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Tomasz Budziaszek de Atlètic va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Era el minut 89 quan després d'una dura entrada, el jugador Éder Maciel de Atlètic s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.