Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Puxer (1367468) - pocachicha (775276) » 333698759: T34/R1

Copa 333698759 Información oficial sobre el partido 333698759 en Hattrick

13.07.2011 12:45:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

real union da estrada Alineación oficial del equipo 'real union da estrada' en el partido 0 - 1 Atlético Noega Alineación oficial del equipo 'Atlético Noega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real union da estrada Alineación oficial del equipo 'real union da estrada' en el partido 0 - 2 Atlético Noega Alineación oficial del equipo 'Atlético Noega' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real union da estrada

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tornike Pachulia.

Atlético Noega

Goles Goles

  • 108 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible (general)): Modesto Frechel de Atlético va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Pablo Donoso que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atlético va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Iker Campo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Serapio Penedo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Serapio Penedo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Lavrentios Tsarouchidis va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Donoso de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): El jugador de Atlético Pablo Donoso va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Lavrentios Tsarouchidis va entrar en el seu lloc.