Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayer Bilbao (779418) - xalig cf (779417) » 33267204: T13/J14/X

Liga 33267204 Información oficial sobre el partido 33267204 en Hattrick

07.05.2005 14:15:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 14 / X.945 (97028)

vacaciones en el bar Alineación oficial del equipo 'vacaciones en el bar' en el partido 1 - 0 Huesca Alineación oficial del equipo 'Huesca' en el partido
Enric Rodríguez (82') 1 - 0
vacaciones en el bar Alineación oficial del equipo 'vacaciones en el bar' en el partido 1 - 0 Huesca Alineación oficial del equipo 'Huesca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vacaciones en el bar Alineación oficial del equipo 'vacaciones en el bar' en el partido 3 - 0 Huesca Alineación oficial del equipo 'Huesca' en el partido
Tiene mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vacaciones en el bar

Goles Goles

  • 105 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Enric Rodríguez rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Roberto Lueiro, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Oto Elias va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Jordi Fons va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): vacaciones va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paulino Sánchez Camprubí va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jordi Fons.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): vacaciones va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paulino Sánchez Camprubí en un 1 contra 1 amb el porter Jordi Fons, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Oto Elias va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Jordi Fons va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jonathan Enguidanos de vacaciones es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jonathan Enguidanos va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que vacaciones va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Boris Ginev de vacaciones es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Boris Ginev de vacaciones es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 68.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Boris Ginev estava fent un bon partit.

Huesca

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Boris Ginev es va comportar com un juvenil al minut 30 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Rafael Ara va estar a punt de posar per davant a Huesca amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ignacio Carruesco va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Armando Ciezar de Huesca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carles Juncà de Huesca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.