Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XA CHEGUEI (778682) - Trasobares f.c. (778681) » 33262052: T13/J14/X

Liga 33262052 Información oficial sobre el partido 33262052 en Hattrick

07.05.2005 14:15:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 14 / X.853 (96936)

Bob esponja FC Alineación oficial del equipo 'Bob esponja FC' en el partido 6 - 1 balsas Alineación oficial del equipo 'balsas' en el partido
Joan Antoni Anglès (20') 1 - 0
Joan Antoni Anglès (28') 2 - 0
2 - 1 Toktam?? Er???k (31')
Manuel Fernández (47') 3 - 1
Juan Gómez (58') 4 - 1
Gabriel Blanco (83') 5 - 1
Joan Antoni Anglès (86') 6 - 1
Bob esponja FC Alineación oficial del equipo 'Bob esponja FC' en el partido 6 - 1 balsas Alineación oficial del equipo 'balsas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Bob esponja FC Alineación oficial del equipo 'Bob esponja FC' en el partido 5 - 0 balsas Alineación oficial del equipo 'balsas' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bob esponja FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Joan Antoni Anglès va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de esponja.
  • 134 Minuto 28 (Gol de penalti): Als 28 minuts de joc, els nois de esponja van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Joan Antoni Anglès augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Joan Antoni Anglès el va rematar Manuel Fernández amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 1.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de esponja pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Gómez va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 117 Minuto 83 (Gol evento especial cansancio): Hugo Osmar Cepeda estava destrossat a aquestes alçades de partit. Gabriel Blanco se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 5 - 1.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): esponja va augmentar la diferència quan Joan Antoni Anglès no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Gabriel Blanco del esponja ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Víctor Monreal una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Paw Junker va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Gómez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Juan Gómez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Norton Braga Neto de esponja la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Antoni Anglès de esponja la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): esponja es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Carlos Ríomayor no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Juan Gómez al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Jorge Jimeno, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

balsas

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, el balsas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Toktamış Erışık, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Fredrik Kronsjö per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 37, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): balsas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 74, però Fredrik Kronsjö va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fredrik Kronsjö de balsas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): balsas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Romeo Martínez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Miguel Ampurias al camp.