Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La caña de España F.C. (774728) - Dinamo de FN (774733) » 33234337: T13/J2/X

Liga 33234337 Información oficial sobre el partido 33234337 en Hattrick

12.02.2005 14:15:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 2 / X.359 (96442)

r.c.d.cule Alineación oficial del equipo 'r.c.d.cule' en el partido 1 - 0 Rayo Vatikhano Alineación oficial del equipo 'Rayo Vatikhano' en el partido
Marc Vilajosa (18') 1 - 0
r.c.d.cule Alineación oficial del equipo 'r.c.d.cule' en el partido 1 - 0 Rayo Vatikhano Alineación oficial del equipo 'Rayo Vatikhano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
r.c.d.cule Alineación oficial del equipo 'r.c.d.cule' en el partido 3 - 0 Rayo Vatikhano Alineación oficial del equipo 'Rayo Vatikhano' en el partido
Tiene mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

r.c.d.cule

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a r.c.d.cule va ser Marc Vilajosa.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Barberà de r.c.d.cule va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Enrique Pedro es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Paco Calandria de r.c.d.cule va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Daniel Barreras gairebé va marcar per a r.c.d.cule des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Marc Vilajosa de r.c.d.cule gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Marc Vilajosa es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Paco Calandria es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcos Cendán de r.c.d.cule la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Barberà de r.c.d.cule va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Alejandro Bragado es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Marcos Cendán.

Rayo Vatikhano

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Vatikhano van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 72, però Santiago García va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 46 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 46, Lorenzo Torres de Vatikhano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones