Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

awa2 (772196) - Racings de Apa (772194) » 33216589: T13/J3/X

Liga 33216589 Información oficial sobre el partido 33216589 en Hattrick

19.02.2005 14:15:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 3 / X.42 (96125)

ageador Alineación oficial del equipo 'ageador' en el partido 1 - 1 Villablinos Team Alineación oficial del equipo 'Villablinos Team' en el partido
0 - 1 Esteban Arjona (2')
Sandalio Moreno (23') 1 - 1
ageador Alineación oficial del equipo 'ageador' en el partido 1 - 1 Villablinos Team Alineación oficial del equipo 'Villablinos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ageador Alineación oficial del equipo 'ageador' en el partido 1 - 4 Villablinos Team Alineación oficial del equipo 'Villablinos Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ageador

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Sandalio Moreno s'emportà una gran ovació del públic local al minut 23, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Vicente Monferrer del ageador ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): ageador va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mauro Martínez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 209 Minuto 67 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Fernando Bagües, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Villablinos, però Vicente Monferrer no va poder encertar el xut.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): ageador va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 88 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Enrique Algaba ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Modesto Taboada de ageador va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lorenzo Trebbiani de ageador la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Després de 82 minuts jugats, Carles Cinca es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Miguel Ángel Fernández.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Després de 88 minuts jugats, Marcos Piñeriro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Óscar Mansur.

Villablinos Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 2 (Gol de contra por la izquierda): Esteban Arjona va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Villablinos.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Fernando Bagües va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fermín Vilardell, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Villablinos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 89, quan Paco Pedrero va quedar-se sol davant el porter Fermín Vilardell, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Bagües de Villablinos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): José Bombín no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Frederic Cortés.