Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txurimaños (772095) - rayo chory (772100) » 33215958: T13/J13/X

Liga 33215958 Información oficial sobre el partido 33215958 en Hattrick

30.04.2005 14:15:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 13 / X.30 (96113)

dehesa fc Alineación oficial del equipo 'dehesa fc' en el partido 1 - 3 Laciana Team Alineación oficial del equipo 'Laciana Team' en el partido
Juan Delgado (30') 1 - 0
1 - 1 Juan Carlos Vadillo (45')
1 - 2 Eric Pennac (45')
1 - 3 Eric Pennac (66')
dehesa fc Alineación oficial del equipo 'dehesa fc' en el partido 1 - 3 Laciana Team Alineación oficial del equipo 'Laciana Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
dehesa fc Alineación oficial del equipo 'dehesa fc' en el partido 1 - 2 Laciana Team Alineación oficial del equipo 'Laciana Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dehesa fc

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 30 gràcies a la jugada de Juan Delgado, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Benedicto Escuredo va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jose Manuel Lamas al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Benedicto Escuredo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Carlos Ruiz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Jose Manuel Lamas va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Benito Delgado de dehesa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miquel Pierre de dehesa es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): Ramón Fernández semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. potente): Pedro Sahagùn estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Laciana Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 45 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Laciana va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan Carlos Vadillo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 172 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Laciana va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 45. Eric Pennac va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Al minut 66 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Laciana, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Eric Pennac va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 de partit, Eric Pennac va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Eric Pennac es va quedar sol davant del porter, al minut 74. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Laciana quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan David Gil va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Christian Solórzano de Laciana va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Remo Nicastro de Laciana es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuele Borrelli de Laciana es va emportar una amonestació al minut 45 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 57 (Tirita): Era el minut 57 quan després d'una dura entrada, el jugador Eric Pennac de Laciana s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.