Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recluta Cowboy (493441) - BOCA JUNIORS SL (125338) » 33213459: T13/J5/IX

Liga 33213459 Información oficial sobre el partido 33213459 en Hattrick

05.03.2005 15:45:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 5 / IX.1010 (61281)

Newel´s Old Boys Alineación oficial del equipo 'Newel´s Old Boys' en el partido 1 - 1 Supradyn Alineación oficial del equipo 'Supradyn' en el partido
Damián Delso (11') 1 - 0
1 - 1 Josep Sellabon (83')
Newel´s Old Boys Alineación oficial del equipo 'Newel´s Old Boys' en el partido 1 - 1 Supradyn Alineación oficial del equipo 'Supradyn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Newel´s Old Boys Alineación oficial del equipo 'Newel´s Old Boys' en el partido 1 - 0 Supradyn Alineación oficial del equipo 'Supradyn' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Newel´s Old Boys

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Damián Delso va donar a Newel´s un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Xisco Alastrué va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 84 de joc.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Damián Delso del Newel´s ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

Supradyn

Goles Goles

  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Marcos Lezaun estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Josep Sellabon va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Supradyn va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Guillermo Ayerra va desviar el xut final de Juan Sol després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 69, en un 1 contra 1 amb el porter, però Guillermo Ayerra va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jorge Montilla Martos des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Supradyn va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Juan Sol es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis María Mallafré de Supradyn la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 8 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis María Mallafré de Supradyn va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Marcos Lezaun de Supradyn va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Montilla Martos de Supradyn la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Felipe Palacín de Supradyn es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Sol de Supradyn es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Josep Sellabon va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.