Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ArbeloaFC (308356) - La Era F.C (492437) » 33206406: T13/J6/IX

Liga 33206406 Información oficial sobre el partido 33206406 en Hattrick

12.03.2005 15:45:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 6 / IX.884 (61155)

Zulander Alineación oficial del equipo 'Zulander' en el partido 3 - 2 Bigote F.C. Alineación oficial del equipo 'Bigote F.C.' en el partido
0 - 1 Álex Ibero (28')
José Meléndrez (35') 1 - 1
Raúl Fernández (43') 2 - 1
2 - 2 Pablo García (85')
José Meléndrez (85') 3 - 2
Zulander Alineación oficial del equipo 'Zulander' en el partido 3 - 2 Bigote F.C. Alineación oficial del equipo 'Bigote F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Zulander Alineación oficial del equipo 'Zulander' en el partido 1 - 4 Bigote F.C. Alineación oficial del equipo 'Bigote F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zulander

Goles Goles

  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Miguel Churruca va acabar en una passada genial cap al jugador de Zulander José Meléndrez, que va marcar el 1 - 1.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Raúl Fernández de Zulander, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 117 Minuto 85 (Gol evento especial cansancio): Gerardo Vidaurreta estava destrossat a aquestes alçades de partit. José Meléndrez se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, José Meléndrez gairebé va marcar per a Zulander des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, José Meléndrez gairebé va marcar per a Zulander des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Miguel Churruca de Zulander va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gerardo Vidaurreta va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 84 de joc.
  • 234 Minuto 87 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Jesús Tapia va fallar un penal al minut 87.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Randa de Zulander la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Luis Enero de Zulander es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernesto Blanco de Zulander la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Luis Enero va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Zulander va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Bigote F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Álex Ibero va llençar el penal ras arran de pal.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Pablo García va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Bigote i marcant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Jesús Tapia, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cristian Gutiérrez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bigote va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fortunato García va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José María Ciprés de Bigote es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marc Laguardia de Bigote es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): El jugador de Bigote Paulo Rivas va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jordi Fábregas va entrar en el seu lloc.