Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Molina CF (120217) - MACCABI d'ACORDAR (490615) » 33193687: T13/J4/IX

Liga 33193687 Información oficial sobre el partido 33193687 en Hattrick

26.02.2005 15:45:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 4 / IX.657 (60928)

The Mariachis C.F. Alineación oficial del equipo 'The Mariachis C.F.' en el partido 2 - 0 MACCABI d'ACORDAR Alineación oficial del equipo 'MACCABI d'ACORDAR' en el partido
Gilberto Frutuoso (35') 1 - 0
Jaime Alesanco (70') 2 - 0
The Mariachis C.F. Alineación oficial del equipo 'The Mariachis C.F.' en el partido 2 - 0 MACCABI d'ACORDAR Alineación oficial del equipo 'MACCABI d'ACORDAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Mariachis C.F. Alineación oficial del equipo 'The Mariachis C.F.' en el partido 3 - 0 MACCABI d'ACORDAR Alineación oficial del equipo 'MACCABI d'ACORDAR' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Mariachis C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Gilberto Frutuoso va donar a Mariachis un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Mariachis va aconseguir el 2 - 0 quan Jaime Alesanco va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jaime Alesanco va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ricardo Andrés Alvaro va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Greg Olmstead va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jaime Alesanco va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Ferdinand Hellot gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Greg Olmstead va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): Al minut 64, José Ángel Tosos gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Jaime Alesanco gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Greg Olmstead va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Moisés Corte-Real de Mariachis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Després de 33 minuts jugats, Sergio Arteaga es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alejo Pozzi.

MACCABI d'ACORDAR

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de dACORDAR va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ramon Gil, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ferdinand Hellot es va comportar com un juvenil al minut 62 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Romero de Torres de dACORDAR es va guanyar la targeta groga merescudament.