Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chamartin c.f (437239) - real barce** (441674) » 33178608: T13/J14/IX

Liga 33178608 Información oficial sobre el partido 33178608 en Hattrick

07.05.2005 15:45:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 14 / IX.387 (60658)

La Mamba Alineación oficial del equipo 'La Mamba' en el partido 1 - 2 Yubari Team Alineación oficial del equipo 'Yubari Team' en el partido
Francisco Perela (9') 1 - 0
1 - 1 Cèsar Wernstein (22')
1 - 2 Jordi Vercher (76')
La Mamba Alineación oficial del equipo 'La Mamba' en el partido 1 - 2 Yubari Team Alineación oficial del equipo 'Yubari Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Mamba Alineación oficial del equipo 'La Mamba' en el partido 1 - 1 Yubari Team Alineación oficial del equipo 'Yubari Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 10,9 % 65,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Mamba

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Mamba va ser Francisco Perela.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Heino Bogdalik de Mamba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): El jugador de Mamba Stephan Kroetz va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ignacio Valencia va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 27 (Tirita): Al minut 27 de partit, el jugador Adolfo Bengoechea de Mamba es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Yubari Team

Goles Goles

  • 106 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Cèsar Wernstein va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 22, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Yubari, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 117 Minuto 76 (Gol evento especial cansancio): Adolfo Bengoechea estava destrossat a aquestes alçades de partit. Jordi Vercher se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Heino Bogdalik va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Fernando Villanueva al minut 39 semblava entrar, però Ignacio Valencia va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Yubari va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 53, quan Fernando Villanueva va quedar-se sol davant el porter Ignacio Valencia, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Cèsar Wernstein de Yubari, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 54, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Iván Cáceres quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ignacio Valencia, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Robert Trzymała es va quedar sol davant del porter, al minut 80. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Subiza de Yubari la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41 del partit, Daniel Subiza de l'equip Yubari, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Després de 19 minuts jugats, Iván Bascuñan es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Emilio Raizábal.