Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los cocajunior (439096) - Inquero CF (311435) » 33138057: T13/J13/VIII

Liga 33138057 Información oficial sobre el partido 33138057 en Hattrick

30.04.2005 15:15:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 13 / VIII.687 (54488)

U.B.Catalonia Alineación oficial del equipo 'U.B.Catalonia' en el partido 0 - 1 Real Berna C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Berna C.F.' en el partido
0 - 1 Patrizio Maiorano (77')
U.B.Catalonia Alineación oficial del equipo 'U.B.Catalonia' en el partido 0 - 1 Real Berna C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Berna C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.B.Catalonia Alineación oficial del equipo 'U.B.Catalonia' en el partido 2 - 1 Real Berna C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Berna C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,0 % 9,9 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.B.Catalonia

Goles Goles

  • 109 Minuto 77 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Carlos Saúl Aceña va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Patrizio Maiorano va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): U.B.Catalonia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jesús Domínguez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): U.B.Catalonia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan José Alférez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zebensui Galvez Muñoz va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Mikkjal Páll West va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Real Berna C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Ali Bin-Mustafa de Berna, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Dante Wall de Berna, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 71, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Fernando Sueiras de Berna va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Egill Sigurgeirsson de Berna va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82 del partit, Fernando Sueiras de l'equip Berna, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.