Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilassar (121531) - Los Clementinos (438726) » 331307620: T33/R7

Copa 331307620 Información oficial sobre el partido 331307620 en Hattrick

04.05.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 7

Vilassar Alineación oficial del equipo 'Vilassar' en el partido 4 - 0 Trileros Alineación oficial del equipo 'Trileros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vilassar Alineación oficial del equipo 'Vilassar' en el partido 2 - 0 Trileros Alineación oficial del equipo 'Trileros' en el partido
Tiene suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilassar

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Vilassar va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Stefano Pontremoli va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Xosé Cima de Vilassar va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Peter Emborg sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Stefano Pontremoli que, efectivament, va fer pujar el 3 - 0!
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vítor Dominguez va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mohamed Pipó, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Bojan Dragonja gairebé va marcar per a Vilassar des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jorge Durán al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Stefano Pontremoli va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mohamed Pipó per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jorge Durán va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Era el minut 29 quan després d'una dura entrada, el jugador Grégoire Reddig de Vilassar s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en William Alvarado va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Dragan Kalinić.

Trileros

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Slobodan Rebrača va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Stefano Medeossi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en John James Farfán.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oscar Pardo de Trileros es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Slobodan Rebrača s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Víctor Montagut va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.