Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

malaguita79 (435421) - Atlético de LulO (118716) » 33112257: T13/J3/VIII

Liga 33112257 Información oficial sobre el partido 33112257 en Hattrick

19.02.2005 15:15:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 3 / VIII.227 (54028)

Fusilanimes Alineación oficial del equipo 'Fusilanimes' en el partido 3 - 1 Atletico Santa Justa Alineación oficial del equipo 'Atletico Santa Justa' en el partido
Xosé Cortazar (21') 1 - 0
Carles Mir (30') 2 - 0
Miguel Juan Montes (51') 3 - 0
3 - 1 Francisco Hierro (83')
Fusilanimes Alineación oficial del equipo 'Fusilanimes' en el partido 3 - 1 Atletico Santa Justa Alineación oficial del equipo 'Atletico Santa Justa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fusilanimes Alineación oficial del equipo 'Fusilanimes' en el partido 5 - 0 Atletico Santa Justa Alineación oficial del equipo 'Atletico Santa Justa' en el partido
Tiene mala suerte 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fusilanimes

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Xosé Cortazar va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Fusilanimes.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Fusilanimes va aconseguir el 2 - 0 quan Carles Mir va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Amb 51 minuts jugats, en Miguel Juan Montes va augmentar l'avantatge de Fusilanimes a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jorge Acevedo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Diego Barrado una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Martí Alsina va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Diego Barrado per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Martí Alsina va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Marcos Ramos gairebé va marcar per a Fusilanimes des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Xosé Cortazar va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Carles Mir per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Martí Alsina va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Carles Mir gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Martí Alsina va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carles Mir de Fusilanimes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atletico Santa Justa

Goles Goles

  • 116 Minuto 83 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Pepe Díez va acabar en una passada genial cap al jugador de Atletico Francisco Hierro, que va marcar el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Damián Sánchez de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Damián Sánchez de Atletico es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 75.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): El jugador de Atletico Martí Pineda va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Pedro Velasco va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 31 va fer que Rayco Plaza de Atletico hagués d'abandonar el terreny de joc. Francisco Hierro va entrar al terreny de joc per suplir-lo.