Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gaintxipixa F.T. (311768) - Isotopos de cabeZao (308205) » 33111377: T13/J7/VIII

Liga 33111377 Información oficial sobre el partido 33111377 en Hattrick

19.03.2005 15:15:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 7 / VIII.211 (54012)

Parisales Alineación oficial del equipo 'Parisales' en el partido 0 - 2 Atlántico Junior Alineación oficial del equipo 'Atlántico Junior' en el partido
0 - 1 Carlos Montaño (1')
0 - 2 Candido Mendía (58')
Parisales Alineación oficial del equipo 'Parisales' en el partido 0 - 2 Atlántico Junior Alineación oficial del equipo 'Atlántico Junior' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Parisales Alineación oficial del equipo 'Parisales' en el partido 1 - 1 Atlántico Junior Alineación oficial del equipo 'Atlántico Junior' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,0 % 26,1 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parisales

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Vladimir Iancu de Parisales va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 31, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Parisales va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Vladimir Iancu va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Gonzalo Vázquez va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Anastasis Nikolopoulos de Parisales va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atlántico Junior

Goles Goles

  • 118 Minuto 1 (Gol evento especial córner peinado): Miguel Delgado del Rincón va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Atlántico, Carlos Montaño, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Candido Mendía va aprofitar un error defensiu al minut 58, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Atlántico.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Marcos Machain, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Atlántico va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlántico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Candido Mendía, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): Atlántico va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Candido Mendía va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Serrano de Atlántico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Després de 33 minuts jugats, Rafael Valor es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Bernat Bassat.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alejandro Colmenares ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Miguel Delgado del Rincón, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.