Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rayos electrios (988408) - El Uraño Feliz (312440) » 331094461: T33/R6

Copa 331094461 Información oficial sobre el partido 331094461 en Hattrick

27.04.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 6

_ A.C. Phoenix _) Alineación oficial del equipo '_ A.C. Phoenix _)' en el partido 3 - 1 El Uraño Feliz Alineación oficial del equipo 'El Uraño Feliz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
_ A.C. Phoenix _) Alineación oficial del equipo '_ A.C. Phoenix _)' en el partido 2 - 1 El Uraño Feliz Alineación oficial del equipo 'El Uraño Feliz' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_ A.C. Phoenix _)

Goles Goles

  • 113 Minuto 6 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Stefan Deleu de Kndls va aconseguir igualar el partit al minut 6, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jorge Maestro Buelga, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Kndls se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 21.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Kndls va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Stefan Deleu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Mario Caldeliñas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Emil Tytz de Kndls va abandonar el terreny de joc després de 67 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Kenneth Connor va entrar en el seu lloc.

El Uraño Feliz

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Pol Masllorens va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Amancio Las Heras Pérez va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Uraño posava el marcador 0 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Uraño va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Titus Vanstipelen va quedar-se sol davant el porter Gundar Castrelos, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 10 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Damián Berrocal, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): El Uraño va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 83, però en Hansi Krummesse va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Titus Vanstipelen de Uraño la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Foz de Uraño es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Juan Damián Berrocal que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.