Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

panqueques (120126) - Sestaoak (1417650) » 330878402: T33/R5

Copa 330878402 Información oficial sobre el partido 330878402 en Hattrick

20.04.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 5

panqueques Alineación oficial del equipo 'panqueques' en el partido 3 - 1 El Rayo Farcinero Alineación oficial del equipo 'El Rayo Farcinero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
panqueques Alineación oficial del equipo 'panqueques' en el partido 2 - 1 El Rayo Farcinero Alineación oficial del equipo 'El Rayo Farcinero' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,6 % 16,9 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

panqueques

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Corria el minut 17, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. panqueques s'avançava en el marcador després que en Carlo D'Arrigo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nicky Bøje Larsen ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, panqueques es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de panqueques va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Arturo Ferrán progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 8 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de panqueques tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Carlo D'Arrigo ho va intentar al minut 8 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): El panqueques va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 73, però en Everaldo Carabas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 287 Minuto 74 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Nicky Bøje Larsen ja els havia advertit que el porter contrari, en Hanan Birok, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, OK potente): Everaldo Carabas no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Carlo D'Arrigo.

El Rayo Farcinero

Goles Goles

  • 136 Minuto 28 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Javier Viuda encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Mircea Cârstea anotar per a Farcinero el 1 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Daniel Clinton sol davant la porteria al minut 72, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ferran Isern de Farcinero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.