Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perchon F.C (30626) - U. P. M. Tizón (438687) » 330877771: T33/R5

Copa 330877771 Información oficial sobre el partido 330877771 en Hattrick

20.04.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 5

kogorzaleku Alineación oficial del equipo 'kogorzaleku' en el partido 2 - 7 U. P. M. Tizón Alineación oficial del equipo 'U. P. M. Tizón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
kogorzaleku Alineación oficial del equipo 'kogorzaleku' en el partido 1 - 7 U. P. M. Tizón Alineación oficial del equipo 'U. P. M. Tizón' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kogorzaleku

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): En Hans Petur Durhuus entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al KGZ, un peu providencial d'en Fernando Sardinha va situar el 1-1 al panell digital.
  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): KGZ equilibrava la balança al minut 39. En Sofus Stærmose, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jim Bessette! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hans Petur Durhuus de KGZ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

U. P. M. Tizón

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 23, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Juan Ganchaegu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Powers prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Pau Olmo Vélez.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Eloy Aranda que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Powers.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Diego de Haro va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Isaac Masdeu va augmentar l'avantatge de Powers a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Igor Podskoč de Powers va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 6 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pau Olmo Vélez de Powers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 7 al minut 74 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Juan Sergio Martínez de Rodrigo de Powers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): En Antonio García de Cárdenas de Powers va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Walter Diamantini va prendre el seu rol al minut 10.
  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Juan Ganchaegu va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.