Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Epics FC (1432368) - ekipo laura jose RAYO EL MEJOR (433668) » 330877589: T33/R5

Copa 330877589 Información oficial sobre el partido 330877589 en Hattrick

20.04.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 5

FC Konoha's Team Alineación oficial del equipo 'FC Konoha's Team' en el partido 3 - 2 seagulls Alineación oficial del equipo 'seagulls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Konoha's Team Alineación oficial del equipo 'FC Konoha's Team' en el partido 1 - 4 seagulls Alineación oficial del equipo 'seagulls' en el partido
Tiene suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Konoha's Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Elie Lavallée trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Marc Abraham va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Paavali Valjus de Konohas aconseguir un gol al minut 86 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Passaven 22 minuts quan Gatis Jundzītis des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Elie Lavallée va rebre molts aplaudiments. Al minut 36 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Gatis Jundzītis quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 el Konohas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Vincent Barthes no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miķelis Triekāns.

seagulls

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): seagulls va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 6. Petar Dzhamdzhiev va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 9 (Gol por el centro): Petar Dzhamdzhiev de seagulls va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 9. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Andy Allison. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 56 (Ocasión de falta): Davor Marolt va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Eudald Graciot, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Eudald Graciot va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Eudald Graciot de seagulls va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.