Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Flanders FClub (124869) - Can Mas (487055) » 33087172: T13/J6/VII

Liga 33087172 Información oficial sobre el partido 33087172 en Hattrick

12.03.2005 15:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 6 / VII.954 (38990)

racing de españa Alineación oficial del equipo 'racing de españa' en el partido 2 - 2 -Zaragoza- Alineación oficial del equipo '-Zaragoza-' en el partido
0 - 1 José Ricardo Bruna (27')
Miguel Rocas (75') 1 - 1
Félix Ruz (85') 2 - 1
2 - 2 José Ricardo Bruna (86')
racing de españa Alineación oficial del equipo 'racing de españa' en el partido 2 - 2 -Zaragoza- Alineación oficial del equipo '-Zaragoza-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
racing de españa Alineación oficial del equipo 'racing de españa' en el partido 1 - 3 -Zaragoza- Alineación oficial del equipo '-Zaragoza-' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racing de españa

Goles Goles

  • 114 Minuto 75 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 75. Miguel Rocas, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 105 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Félix Ruz rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Enrique Santa Cruz, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): racing va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Florian Schmitzer ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 207 Minuto 27 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): racing va ser a punt de marcar al minut 27, quan el seu jugador Alejandro Alonso va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro Alonso va estar a punt d'acabar en gol al minut 77, però el porter visitant Johan Wieghorst va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nusret Canser de racing es va guanyar la targeta groga merescudament.

-Zaragoza-

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): -Zaragoza- agafava avantatge al minut 27 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar José Ricardo Bruna amb mestria.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 86. L'anotador per -Zaragoza- va ser José Ricardo Bruna, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ondino Abarrategui s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.