Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lo Maquina (314667) - corazon blanco (490837) » 33080468: T13/J3/VII

Liga 33080468 Información oficial sobre el partido 33080468 en Hattrick

19.02.2005 15:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 3 / VII.898 (38934)

Cadiz C.F Alineación oficial del equipo 'Cadiz C.F' en el partido 2 - 3 corazon blanco Alineación oficial del equipo 'corazon blanco' en el partido
Víctor Alvarez (8') 1 - 0
Thom Claassen (37') 2 - 0
2 - 1 Dra?en Mar?inkovi? (39')
2 - 2 Enrique Hernández Alepuz (52')
2 - 3 Marcos Treviño (73')
Cadiz C.F Alineación oficial del equipo 'Cadiz C.F' en el partido 2 - 3 corazon blanco Alineación oficial del equipo 'corazon blanco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cadiz C.F Alineación oficial del equipo 'Cadiz C.F' en el partido 1 - 4 corazon blanco Alineación oficial del equipo 'corazon blanco' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cadiz C.F

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Al minut 8 l'àrbitre va premiar Cadiz amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Víctor Alvarez va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Cadiz va augmentar la diferència quan Thom Claassen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alejandro Briz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 26, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Briz de Cadiz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

corazon blanco

Goles Goles

  • 151 Minuto 39 (Gol por el centro): Un mica després, Dražen Marčinković de corazon va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Arnau Massip estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Enrique Hernández Alepuz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 52.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Passats 73 minuts de partit, corazon es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Marcos Treviño es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): Nándor Géczy hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Marcos Treviño havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Marcos Treviño per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 41, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): corazon va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aleksandar Tucakovic va desviar el xut final de Enrique Hernández Alepuz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): corazon va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 68, quan Enrique Hernández Alepuz va quedar-se sol davant el porter Aleksandar Tucakovic, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Després de 34 minuts jugats, Fabian Bräunig es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Anders Martinsson.
  • 092 Minuto 63 (Lesión grave): Sigurds Miedziņš, de corazon, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Ulf R. Falkmo el va substituir.
  • 094 Minuto 65 (Tirita (médico)): Enrique Hernández Alepuz va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de corazon es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.