Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sampaio eleven's (993682) - La Era F.C (492437) » 330660359: T33/R4

Copa 330660359 Información oficial sobre el partido 330660359 en Hattrick

13.04.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 4

sampaio eleven's Alineación oficial del equipo 'sampaio eleven's' en el partido 7 - 4 Bigote F.C. Alineación oficial del equipo 'Bigote F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
sampaio eleven's Alineación oficial del equipo 'sampaio eleven's' en el partido 4 - 3 Bigote F.C. Alineación oficial del equipo 'Bigote F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,8 % 16,0 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sampaio eleven's

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ramón Ablanedo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del sampis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 7.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 els aficionats van embogir quan en Ciro Tropeano va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de sampis.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nurettin Efendi va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): Al minut 93, Ramón Ablanedo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): sampis va estar a punt de posar-se per davant al minut 106 però Tzahi Maon va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Nurettin Efendi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Juan Carlos González anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a sampis.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Ward Staley de sampis, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Cibrán Sáez en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de sampis Ottavio Nivellini no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cibrán Sáez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de sampis Henryk Poćwiardowski no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cibrán Sáez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 4.

Bigote F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Abel Porlier, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 30.
  • 139 Minuto 69 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Bigote Tiberiu Ignat va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Ciro Tropeano va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Carlos Melchor va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 70, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Carlos González va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Kaio Senosiain de Bigote va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Bigote, Cibrán Sáez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Miguel Moral de Bigote va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bigote Juan Hoyos Conde, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Juan Carlos González. El marcador continuava 5 - 3.
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Kaio Senosiain de Bigote va superar Juan Carlos González, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 6 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Bigote Ernesto Cistue va intentar enganyar Juan Carlos González amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 7 - 4.