Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lituscala FC (774583) - el poligano FC (799010) » 330659255: T33/R4

Copa 330659255 Información oficial sobre el partido 330659255 en Hattrick

13.04.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 4

Lituscala FC Alineación oficial del equipo 'Lituscala FC' en el partido 1 - 3 RED 69 Alineación oficial del equipo 'RED 69' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lituscala FC Alineación oficial del equipo 'Lituscala FC' en el partido 1 - 4 RED 69 Alineación oficial del equipo 'RED 69' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lituscala FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Lituscala va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 13 Alfonso Mardones va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Higinio Bedia va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Alfonso Mardones va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lituscala se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ben Chermon va estar a punt d'avançar els locals al minut 71 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Lituscala la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

RED 69

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 23 minuts Jacques Lauber va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 74, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Marc Vázquez Herrero es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): RED va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Reckard Duden la va transformar en el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Reckard Duden va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): RED va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gildo Capote va desviar el xut final de Jacques Lauber després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): RED va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 54, quan Romano Vollmeier va quedar-se sol davant el porter Gildo Capote, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Jacques Lauber de RED va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Cory Gurley ocupà el lloc d'en Raül Ruscalleda al 73 minuts, dos minuts després que el jugador de RED quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.