Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Carabanchel (47934) - Atletico Sarnano (994527) » 330658892: T33/R4

Copa 330658892 Información oficial sobre el partido 330658892 en Hattrick

13.04.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 4

Inter de Carabanchel Alineación oficial del equipo 'Inter de Carabanchel' en el partido 3 - 4 Atletico Sarnano Alineación oficial del equipo 'Atletico Sarnano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Inter de Carabanchel Alineación oficial del equipo 'Inter de Carabanchel' en el partido 0 - 6 Atletico Sarnano Alineación oficial del equipo 'Atletico Sarnano' en el partido
Tiene bastante suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Carabanchel

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Davy Nagel de Inter aconseguir un gol al minut 8 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Inter pel centre va donar un gran resultat: el gol de Boris Mato va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Davy Nagel va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 28 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Benedetto Araco, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Girga.

Atletico Sarnano

Goles Goles

  • 152 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Atletico va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Antonio Villablanca va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 61 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Ubaldo Cuartango va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 61 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 81 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ubaldo Cuartango.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 82 minuts, el tirador de faltes del Atletico va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Vasco Hautschek, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Giovanni Caddi va encarar al porter al 16, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ubaldo Cuartango va fer una jugada per la banda esquerra, però Patrik Strelecký va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Edward Gaeddert quasi aconsegueix empatar per Atletico al minut 75, però Patrik Strelecký va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jalil Thairti de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.