Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Inter 2 (435726) - Intermitente FC (488917) » 330430194: T33/R3

Copa 330430194 Información oficial sobre el partido 330430194 en Hattrick

06.04.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 3

Picanya Dragons Alineación oficial del equipo 'Picanya Dragons' en el partido 0 - 3 esclavi Alineación oficial del equipo 'esclavi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Picanya Dragons Alineación oficial del equipo 'Picanya Dragons' en el partido 0 - 3 esclavi Alineación oficial del equipo 'esclavi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Picanya Dragons

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Picanya van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 4, però Ottorino Menardo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Avigdor Abramovich va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Picanya que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

esclavi

Goles Goles

  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Alessio Galli el va rematar Damjan Lisjak amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 30 (Gol de falta): Al minut 30, una falta xutada per Alessio Galli va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a esclavi. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del esclavi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Octavian Tănase va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Octavian Tănase va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ambròs Arrom va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Cai Breckenheim, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 20 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Meir Atar va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Meir Atar quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ambròs Arrom, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cai Breckenheim va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 57. En Valentin Audineau va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 33 de partit, quan un jugador de esclavi, en Octavian Tănase, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.