Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los vilariño (1372698) - SaFa kickers F.C. (796775) » 330430161: T33/R3

Copa 330430161 Información oficial sobre el partido 330430161 en Hattrick

06.04.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 3

Tochenis Alineación oficial del equipo 'Tochenis' en el partido 4 - 3 Archeros Alineación oficial del equipo 'Archeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tochenis Alineación oficial del equipo 'Tochenis' en el partido 1 - 3 Archeros Alineación oficial del equipo 'Archeros' en el partido
Tiene bastante suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tochenis

Goles Goles

  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Tochenis el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Antonio Lorenzoni va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Aparicio Deben haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Tochenis al minut 25.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rik Trap de Tochenis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Delage de Tochenis es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Victoriano Cortada va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Tochenis Carlos Floriategui, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Guillermo Briñas. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Roger Turró va xutar fora per a Tochenis, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Tochenis Sandoa Velasco no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Guillermo Briñas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Paco Cisneros anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Tochenis.

Archeros

Goles Goles

  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 en Aparicio Deben va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Edvard Marinč al minut 28 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Archeros va estar a punt d'empatar al 57 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Anton Llopis que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Archeros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 81, quan Anton Llopis va quedar-se sol davant el porter Galdor Mauri, però aquest va poder aturar el xut.
  • 235 Minuto 94 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Jesús Alberto Aleixandre va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aparicio Deben de Archeros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Archeros, Marcos González Valle, col·locà la pilota just a les mans d'en Galdor Mauri. El marcador: 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Aparicio Deben de Archeros, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Galdor Mauri en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Javier Pérez de Archeros va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Archeros Miguel Suñer va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Archeros, Anton Llopis, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.