Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Almeda (30604) - Futur09 (310341) » 330430150: T33/R3

Copa 330430150 Información oficial sobre el partido 330430150 en Hattrick

06.04.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 3

Zumo de piña Alineación oficial del equipo 'Zumo de piña' en el partido 0 - 2 TetoDVD Alineación oficial del equipo 'TetoDVD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zumo de piña Alineación oficial del equipo 'Zumo de piña' en el partido 0 - 1 TetoDVD Alineación oficial del equipo 'TetoDVD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zumo de piña

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Viktor Zoltán va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Zumo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Zumo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Pavel Skotnica va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Zumo van sortir al contraatac amb encert al minut 83, però Yannic Michels no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Zumo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alejandro Dazne, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 36 de partit, quan un jugador de Zumo, en Viktor Zoltán, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

TetoDVD

Goles Goles

  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): Quan passaven 40 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del TetoDVD. En Andrey Permyakov va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Passaven 59 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Andrey Permyakov va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Manuel Beira Santos va marcar al minut 33 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Franco Zanaboni de TetoDVD va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.