Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fourth Dimension (119654) - Barrerapsk (307807) » 330429919: T33/R3

Copa 330429919 Información oficial sobre el partido 330429919 en Hattrick

06.04.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 3

Fourth Dimension Alineación oficial del equipo 'Fourth Dimension' en el partido 0 - 3 Vanadana Alineación oficial del equipo 'Vanadana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fourth Dimension Alineación oficial del equipo 'Fourth Dimension' en el partido 0 - 1 Vanadana Alineación oficial del equipo 'Vanadana' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fourth Dimension

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dimension va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Perry Heuninck, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Dimension va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sarden Berbatovci, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): El Dimension va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 55, però en Modesto Porras va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Puebla de Dimension va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 6 (Lesión leve): En Manuel Antonio Vega Castañeda ocupà el lloc d'en Rafi Baranes al 6 minuts, dos minuts després que el jugador de Dimension quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Máté Vereckei de Dimension va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Perry Heuninck de Dimension va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Nikolai Rautala va prendre el seu rol al minut 37.

Vanadana

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Vanadana agafava avantatge al minut 8 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Diego Domínguez amb mestria.
  • 181 Minuto 46 (Gol por el centro): Al minut 46, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Diego Domínguez va augmentar l'avantatge de Vanadana a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 56 minuts, el tirador de faltes del Vanadana va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Cristino Estada, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Francisco Delgado hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Víctor Paredes havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Diego Domínguez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristino Estada de Vanadana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.