Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PALACIO C.F. (1457029) - Dyc con cola (308181) » 330164928: T33/R2

Copa 330164928 Información oficial sobre el partido 330164928 en Hattrick

30.03.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 2

PALACIO C.F. Alineación oficial del equipo 'PALACIO C.F.' en el partido 1 - 2 Dyc con cola Alineación oficial del equipo 'Dyc con cola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PALACIO C.F. Alineación oficial del equipo 'PALACIO C.F.' en el partido 2 - 0 Dyc con cola Alineación oficial del equipo 'Dyc con cola' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PALACIO C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Raz Tzur al minut 5, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al PALACIO i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): PALACIO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Xoel Alfoz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Damian Bastiaans.
  • 224 Minuto 58 (Ocasión de penalti): Al minut 58, PALACIO va disposar d'un penal a favor, però el xut de Raz Tzur va ser aturat per Damian Bastiaans.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Antonio Romero Ramos va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Spartaco Tajè rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raz Tzur de PALACIO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emiliano Portas de PALACIO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): PALACIO es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Francesc Escarp no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ove Haaning al camp.
  • 091 Minuto 108 (Lesión leve): Ove Haaning de PALACIO va abandonar el terreny de joc després de 108 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Johan Pettersson va entrar en el seu lloc.

Dyc con cola

Goles Goles

  • 116 Minuto 23 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 23 minuts quan Lars-Gunnar Olofsson va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Diederik van Ostade, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 140 Minuto 112 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el cola va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Aarre Riihonen aconseguint el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): cola van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Chen Chi Cheong no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Elof Nissbratt, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de cola, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Albert Reus va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 100 (Ocasión de contra por la derecha): Diederik van Ostade va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de cola que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Elof Nissbratt de cola va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Juan Carlos Chiriboga de cola va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Juan Carlos Chiriboga va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones