Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC.PKZ (776863) - fc añora (797422) » 330163987: T33/R2

Copa 330163987 Información oficial sobre el partido 330163987 en Hattrick

30.03.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 2

FC.PKZ Alineación oficial del equipo 'FC.PKZ' en el partido 0 - 3 Complejo Carpentero F.C Alineación oficial del equipo 'Complejo Carpentero F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC.PKZ Alineación oficial del equipo 'FC.PKZ' en el partido 0 - 1 Complejo Carpentero F.C Alineación oficial del equipo 'Complejo Carpentero F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.PKZ

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): FC.PKZ van sortir al contraatac amb encert al minut 25, però Bert Vraast no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): FC.PKZ van sortir al contraatac al minut 36, però Rüştü Barış Hekim va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Lagar de FC.PKZ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Werner Saturn no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Gregorio Portes-Gil no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Complejo Carpentero F.C

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Kjell Van Rysseghem va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 11. 0 - 1 per a Carpentero.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al 59 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Carpentero augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Veikko Selkälä es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Carpentero per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 69. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Kjell Van Rysseghem. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Vicente Pujol de Carpentero va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 22 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Kjell Van Rysseghem al minut 35, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 14 (Tirita (médico)): Veikko Selkälä va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Carpentero estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Roland Bogár que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.