Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD San Ciprián (991400) - jaimeFC (773608) » 330162611: T33/R2

Copa 330162611 Información oficial sobre el partido 330162611 en Hattrick

30.03.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 2

FC SONYELSIM Alineación oficial del equipo 'FC SONYELSIM' en el partido 1 - 2 sportin de gondan Alineación oficial del equipo 'sportin de gondan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC SONYELSIM Alineación oficial del equipo 'FC SONYELSIM' en el partido 2 - 0 sportin de gondan Alineación oficial del equipo 'sportin de gondan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC SONYELSIM

Goles Goles

  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del sportin. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tom Offerman la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SONYELSIM es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Niels Fink va estar a punt de marcar al minut 37 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Achille Antoldi va disposar d'una bona oportunitat al minut 73, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Després de 31 minuts jugats, Maurizio Pescetto es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Carlos Huarte.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Sergio de Prada no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

sportin de gondan

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Gilliam Ribus sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Tibor Hetessy que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tibor Hetessy, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de sportin va anar a parar a la dreta de l'atac on en Aldán Porto Marín, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ayberk Seden es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72 de partit, el jugador Ricardo Romero Florindo de sportin es va lesionar lleugerament però va poder continuar.