Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PONDEROSA FUTBOL CLUB (1431848) - At.Estrada (992469) » 330160102: T33/R2

Copa 330160102 Información oficial sobre el partido 330160102 en Hattrick

30.03.2011 12:15:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 2

PONDEROSA FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'PONDEROSA FUTBOL CLUB' en el partido 0 - 5 MACHINE TEAM Alineación oficial del equipo 'MACHINE TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
PONDEROSA FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'PONDEROSA FUTBOL CLUB' en el partido 0 - 6 MACHINE TEAM Alineación oficial del equipo 'MACHINE TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PONDEROSA FUTBOL CLUB

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Enol Igoa de PONDEROSA va abandonar el terreny de joc després de 17 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Florentino Sánchez Cano va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Després de 60 minuts jugats, Francisco de Asís Río es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alberto Marina.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Juan Pedro Álvarez no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

MACHINE TEAM

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Carlos Cistenas estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jens-Harald Windt va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 13.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Anders Lysne de MACHINE l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 15 de partit.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Jens-Harald Windt va aprofitar un error defensiu al minut 57, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a MACHINE.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): MACHINE va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Carlos Cistenas va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al 75 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a MACHINE augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jens-Harald Windt es rifés el porter i marqués el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Anders Lysne, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Jens-Harald Windt, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 36 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. MACHINE va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de MACHINE la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.