Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ossa de montiel (994745) - C.D.Fuentes de Jiloca (778301) » 330159695: T33/R2

Copa 330159695 Información oficial sobre el partido 330159695 en Hattrick

30.03.2011 12:15:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 2

U.E Arrels Alineación oficial del equipo 'U.E Arrels' en el partido 4 - 1 C.D.Fuentes de Jiloca Alineación oficial del equipo 'C.D.Fuentes de Jiloca ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E Arrels Alineación oficial del equipo 'U.E Arrels' en el partido 0 - 1 C.D.Fuentes de Jiloca Alineación oficial del equipo 'C.D.Fuentes de Jiloca ' en el partido
Tiene mucha potra 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E Arrels

Goles Goles

  • 186 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Arrels va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Michel Boutry.
  • 135 Minuto 48 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Pierre Carraux de Arrels va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 0.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): Ted Grenda va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 0 per a Arrels.
  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): El jugador Rory Wemyss de Arrels es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mario Griguol es va comportar com un juvenil al minut 56 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Arrels sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Arne Wieseneder, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Rory Wemyss, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

C.D.Fuentes de Jiloca

Goles Goles

  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 79, el jugador visitant Adrián Parra va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Ciro Bocchia va fer una estirada espectacular al minut 49, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Hernán Chao.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Fuentes va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 71 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Villareal de Fuentes es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.