Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gallinas Peleonas CF (1437083) - ferran (492557) » 330158420: T33/R2

Copa 330158420 Información oficial sobre el partido 330158420 en Hattrick

30.03.2011 12:15:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 2

Los Suprunaman Alineación oficial del equipo 'Los Suprunaman' en el partido 1 - 0 ferran Alineación oficial del equipo 'ferran' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Suprunaman Alineación oficial del equipo 'Los Suprunaman' en el partido 1 - 6 ferran Alineación oficial del equipo 'ferran' en el partido
Tiene un resultado normal 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Suprunaman

Goles Goles

  • 121 Minuto 109 (Gol por el centro): Maximilian Hubmann va donar a Suprunaman un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Suprunaman va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 44 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Moisés Cervello ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

ferran

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): Juli Teixidó hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Rafael Corbí havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ferran que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alberto Remacha, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Ricard Asenjo va marcar al minut 55 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): ferran va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iver Ovesen va desviar el xut final de Víctor Esteban després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 206 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Juli Teixidó que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): ferran va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 85, quan José Luis Comor va quedar-se sol davant el porter Iver Ovesen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 205 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Abel Blanco va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Exidio Andrade, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 270 Minuto 88 (Ocasión de falta): En Víctor Esteban va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 88. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".