Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

trebujena cf (434383) - Los Castellano FC (439876) » 330158001: T33/R2

Copa 330158001 Información oficial sobre el partido 330158001 en Hattrick

30.03.2011 12:15:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 2

capelinho Alineación oficial del equipo 'capelinho' en el partido 2 - 4 FJ'S Alineación oficial del equipo 'FJ'S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
capelinho Alineación oficial del equipo 'capelinho' en el partido 0 - 8 FJ'S Alineación oficial del equipo 'FJ'S' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

capelinho

Goles Goles

  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): El capelinho no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Marino Peralta es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 137 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Bagdonas Telšinskas la va convertir en gol amb un remat de cap en Marino Peralta tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 67 el marcador es va actualitzar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Sandu Radu no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Bagdonas Telšinskas de capelinho va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FJ'S

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gianluigi Gesualdi quedar desmarcat i marcar per a FJS al minut 5. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, un xut de Landelino Negreiros des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): En Carl Engelund donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 72 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al FJS per augmentar la diferència al marcador a 2 - 4 al minut 77. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Gianluigi Gesualdi. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Marc Soler hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Carl Engelund havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Enrique Aguerri. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Gianluigi Gesualdi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Onuora Toklomety, però la pilota va topar amb el travesser.