Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Barcelona (491150) - olalalalalal (309722) » 32995207: T13/J4/VII

Liga 32995207 Información oficial sobre el partido 32995207 en Hattrick

26.02.2005 15:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 4 / VII.280 (38316)

olmedillo F.C Alineación oficial del equipo 'olmedillo F.C' en el partido 1 - 1 To Ciegos Alineación oficial del equipo 'To Ciegos' en el partido
Eric Aliès (55') 1 - 0
1 - 1 Ma Lihui (64')
olmedillo F.C Alineación oficial del equipo 'olmedillo F.C' en el partido 1 - 1 To Ciegos Alineación oficial del equipo 'To Ciegos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
olmedillo F.C Alineación oficial del equipo 'olmedillo F.C' en el partido 3 - 0 To Ciegos Alineación oficial del equipo 'To Ciegos' en el partido
Tiene mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

olmedillo F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 els aficionats van embogir quan en Eric Aliès va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de olmedillo.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): olmedillo va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Jorge Novar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Gabriel Antas, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Ciegos, però Mikel Ayuso no va poder encertar el xut.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): olmedillo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Novar en un 1 contra 1 amb el porter Luis Azpilicueta, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mikel Ayuso va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Luis Azpilicueta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Pere Zambrana arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 46 (Ocasión de falta): Al minut 46, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Batalla va estar a punt d'acabar en gol al minut 51, però el porter visitant Luis Azpilicueta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

To Ciegos

Goles Goles

  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 64. L'anotador per Ciegos va ser Ma Lihui, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Ciegos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Marcello Stagni va quedar-se sol davant el porter Betto Hendriks, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucas Miguel de Ciegos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcello Stagni de Ciegos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ma Lihui de Ciegos es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76 del partit, Ma Lihui de l'equip Ciegos, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.