Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club Equestria (437991) - atletico club rio (435316) » 32960570: T13/J6/VII

Liga 32960570 Información oficial sobre el partido 32960570 en Hattrick

12.03.2005 15:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 6 / VII.36 (38072)

Asociacion Europea Alineación oficial del equipo 'Asociacion Europea' en el partido 1 - 1 Roquetas,CF Alineación oficial del equipo 'Roquetas,CF' en el partido
0 - 1 Andy Houllebecq (8')
Gabriel Montserrat (19') 1 - 1
Asociacion Europea Alineación oficial del equipo 'Asociacion Europea' en el partido 1 - 1 Roquetas,CF Alineación oficial del equipo 'Roquetas,CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Asociacion Europea Alineación oficial del equipo 'Asociacion Europea' en el partido 0 - 2 Roquetas,CF Alineación oficial del equipo 'Roquetas,CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asociacion Europea

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19, Gabriel Montserrat va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Asociacion va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marc Colomer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pablo González.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Markus Johansen de Asociacion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Domingos Pires de Asociacion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Al minut 24, Markus Johansen de Asociacion es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Jean-Yves Auroux es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Raúl Alvarez.

Roquetas,CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Roquetas,CF agafava avantatge al minut 8 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Andy Houllebecq amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Tjaard Torwart, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 15 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Roquetas,CF va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 208 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Roberto Farto de Roquetas,CF va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Alejandro Noruega es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Andy Houllebecq de Roquetas,CF, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 78, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Es duien 82 minuts de partit jugats quan Roberto Farto va estar a punt de posar per davant a Roquetas,CF amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gilberto Martins va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Rogelio Sagasti de Roquetas,CF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Noruega de Roquetas,CF es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.