Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ertyuuuuu (435516) - O.vitoriana (47832) » 32941059: T13/J12/VI

Liga 32941059 Información oficial sobre el partido 32941059 en Hattrick

23.04.2005 14:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 12 / VI.873 (15191)

spiw Alineación oficial del equipo 'spiw' en el partido 2 - 2 Unión Deportiva de los Puntales Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva de los Puntales' en el partido
0 - 1 Samuel Thystrand (5')
Uuno Nilbe (18') 1 - 1
Juán Polk (69') 2 - 1
2 - 2 Samuel Thystrand (69')
spiw Alineación oficial del equipo 'spiw' en el partido 2 - 2 Unión Deportiva de los Puntales Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva de los Puntales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
spiw Alineación oficial del equipo 'spiw' en el partido 3 - 1 Unión Deportiva de los Puntales Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva de los Puntales' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

spiw

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Uuno Nilbe s'emportà una gran ovació del públic local al minut 18, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 els aficionats van embogir quan en Juán Polk va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de spiw.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): spiw va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Uuno Nilbe va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pedro Tomás Escobedo va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Miguel Fontecha va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Kalle Sjäfeldt va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 79 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Pedro Tomás Escobedo de spiw va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Unión Deportiva de los Puntales

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, Deportiva es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Samuel Thystrand es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 69. L'anotador per Deportiva va ser Samuel Thystrand, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Samuel Thystrand quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Deportiva va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 51, quan Francisco Arce va quedar-se sol davant el porter Jasper Hofstra, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alan Mayoral de Deportiva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jeremy Crerar després que el jugador de Deportiva li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 6 (Lesión): Deportiva es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Óscar Climenti no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Kalle Sjäfeldt al camp.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Deportiva va fer una substitució al minut 83. Miguel Guerra va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Eduardo Ramírez.