Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

milcoses (125611) - Lightning F.C (440137) » 32938713: T13/J6/VI

Liga 32938713 Información oficial sobre el partido 32938713 en Hattrick

12.03.2005 14:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 6 / VI.850 (15168)

destriana de la valduerna F.C. Alineación oficial del equipo 'destriana de la valduerna F.C.' en el partido 2 - 2 camellos amarillos cf Alineación oficial del equipo 'camellos amarillos cf' en el partido
Roberto López (27') 1 - 0
1 - 1 Mauro García (33')
Niklas Nybo (44') 2 - 1
2 - 2 Óscar Castaños (50')
destriana de la valduerna F.C. Alineación oficial del equipo 'destriana de la valduerna F.C.' en el partido 2 - 2 camellos amarillos cf Alineación oficial del equipo 'camellos amarillos cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
destriana de la valduerna F.C. Alineación oficial del equipo 'destriana de la valduerna F.C.' en el partido 3 - 1 camellos amarillos cf Alineación oficial del equipo 'camellos amarillos cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

destriana de la valduerna F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): destriana, atacant per l'esquerra al minut 27, va aprofitar el magnífic llançament de Roberto López per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 44 gràcies a la jugada de Niklas Nybo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): destriana va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Haroldo Jiménez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Bustamante.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): destriana va estar a punt de posar-se per davant al minut 44 però Haroldo Jiménez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Martin Alexandrov va estar a punt d'acabar en gol al minut 52, però el porter visitant Jesús Bustamante va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): destriana per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 55, quan Haroldo Jiménez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

camellos amarillos cf

Goles Goles

  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mauro García va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 33, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del amarillos, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 163 Minuto 50 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 50. L'anotador per amarillos va ser Óscar Castaños, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Manuel José Canamases va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José Alvarez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): amarillos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 70, quan Mauro García va quedar-se sol davant el porter José Alvarez, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Calixto Abellan de amarillos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Gomeza de amarillos es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gaizka Fernández Esteban de amarillos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Marco Navarro de amarillos va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gaizka Fernández Esteban va entrar en el seu lloc.