Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wonder Alice (121412) - Sporting Eme (124870) » 32930018: T13/J13/VI

Liga 32930018 Información oficial sobre el partido 32930018 en Hattrick

30.04.2005 14:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 13 / VI.726 (15044)

Bargon Alineación oficial del equipo 'Bargon' en el partido 3 - 1 La Botellita de Salamanca Alineación oficial del equipo 'La Botellita de Salamanca' en el partido
0 - 1 Juan Ignacio Sahún (2')
Nitzan Hasan (15') 1 - 1
Sini?a Sedlak (47') 2 - 1
Ireneusz Mi?o? (76') 3 - 1
Bargon Alineación oficial del equipo 'Bargon' en el partido 3 - 1 La Botellita de Salamanca Alineación oficial del equipo 'La Botellita de Salamanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Bargon Alineación oficial del equipo 'Bargon' en el partido 7 - 0 La Botellita de Salamanca Alineación oficial del equipo 'La Botellita de Salamanca' en el partido
Es un cenizo 6.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bargon

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): Després de 15 minuts de partit, Nitzan Hasan igualava per Bargon en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 els aficionats van embogir quan en Siniša Sedlak va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Bargon.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Bargon va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ireneusz Miłoń, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Álvaro Barbarà del Bargon ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Al minut 29, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Bernt Lichtensteiger quasi dona a Bargon l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Siniša Sedlak gairebé va marcar per a Bargon des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Guillen de Bargon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernt Lichtensteiger de Bargon es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Kostas Ketikidis, que no va rendir al seu nivell habitual.

La Botellita de Salamanca

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Botellita va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan Ignacio Sahún va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Ignacio Sahún de Botellita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30 del partit, Juan Ignacio Sahún de l'equip Botellita, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 50 (Tirita (médico)): Patricio Requejo Rodríguez va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Botellita es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.