Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mordor F.C. (122337) - R.C.D. Ejido (309471) » 32921516: T13/J2/VI

Liga 32921516 Información oficial sobre el partido 32921516 en Hattrick

12.02.2005 14:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 2 / VI.575 (14893)

Mordor F.C. Alineación oficial del equipo 'Mordor F.C.' en el partido 2 - 0 Diadora's team Alineación oficial del equipo 'Diadora's team' en el partido
Juan Antonio Suaso (46') 1 - 0
Albert Cederhult (87') 2 - 0
Mordor F.C. Alineación oficial del equipo 'Mordor F.C.' en el partido 2 - 0 Diadora's team Alineación oficial del equipo 'Diadora's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mordor F.C. Alineación oficial del equipo 'Mordor F.C.' en el partido 2 - 0 Diadora's team Alineación oficial del equipo 'Diadora's team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mordor F.C.

Goles Goles

  • 107 Minuto 46 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Juan Antonio Suaso va aconseguir per a Mordor el 1 - 0 al minut 46, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Mordor va aconseguir el 2 - 0 quan Albert Cederhult va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): Sabin Dulgheru hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Zdzisław Żuralski havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Escuder va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Javier Escuder es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, David Briones gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Silvestre Capdevila va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Adrián Moreno es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hans Josef Ney de Mordor va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Antonio Arrabal de Mordor es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Antonio Suaso de Mordor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Escuder de Mordor es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74, Kastor Skucha de Mordor es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Diadora's team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan David Jiménez va estar a punt de posar per davant a Diadoras amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kastor Skucha va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Diadoras al minut 28, però el xut de Martín Gonzalez Trevijano va topar amb la tanca defensiva.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Diadoras van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 71, però el xut de Kent Andreasson des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Thomas Fogelstrand de Diadoras va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pavao Žužić va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Yann Lebon es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.