Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rodrinho10 (439126) - The mars volta team (121439) » 32915266: T13/J8/VI

Liga 32915266 Información oficial sobre el partido 32915266 en Hattrick

26.03.2005 14:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 8 / VI.463 (14781)

CaLLa GoS Alineación oficial del equipo 'CaLLa GoS' en el partido 1 - 3 The mars volta team Alineación oficial del equipo 'The mars volta team' en el partido
0 - 1 Guillaume Lebon (2')
0 - 2 Giedrius Vitkauskas (27')
0 - 3 Giedrius Vitkauskas (31')
Gian Schnider (77') 1 - 3
CaLLa GoS Alineación oficial del equipo 'CaLLa GoS' en el partido 1 - 3 The mars volta team Alineación oficial del equipo 'The mars volta team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CaLLa GoS Alineación oficial del equipo 'CaLLa GoS' en el partido 1 - 2 The mars volta team Alineación oficial del equipo 'The mars volta team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,1 % 1,9 % 83,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CaLLa GoS

Goles Goles

  • 117 Minuto 77 (Gol evento especial cansancio): Mehmet Kaman estava destrossat a aquestes alçades de partit. Gian Schnider se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Lukas Öhdahl va estar a punt d'empatar per a CaLLa quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Julio Pepels va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): CaLLa va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Paul Agung va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Julio Pepels va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Lukas Öhdahl després que el jugador de CaLLa li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paul Agung de CaLLa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Pim Burtsev de CaLLa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

The mars volta team

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): volta agafava avantatge al minut 2 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Guillaume Lebon amb mestria.
  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ramón Alvarez va anar directament als peus de Giedrius Vitkauskas que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): volta va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Giedrius Vitkauskas va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jan Myrflod després de 11 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Boļeslavs Bajārs va poder desviar-lo a córner.
  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fernando Díez va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ramón Alvarez va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 48 (Tirita): Al minut 48, Sebastião Trindade de volta es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.