Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

k de barca (308206) - Hylian United FC (121303) » 32909840: T13/J10/VI

Liga 32909840 Información oficial sobre el partido 32909840 en Hattrick

09.04.2005 14:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 10 / VI.366 (14684)

Samba di Janeiro Alineación oficial del equipo 'Samba di Janeiro' en el partido 2 - 0 ahora voy a ser formal.c.f Alineación oficial del equipo 'ahora voy a ser formal.c.f' en el partido
Rafael Izurieta (9') 1 - 0
Javier Ardiz (18') 2 - 0
Samba di Janeiro Alineación oficial del equipo 'Samba di Janeiro' en el partido 2 - 0 ahora voy a ser formal.c.f Alineación oficial del equipo 'ahora voy a ser formal.c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Samba di Janeiro Alineación oficial del equipo 'Samba di Janeiro' en el partido 0 - 1 ahora voy a ser formal.c.f Alineación oficial del equipo 'ahora voy a ser formal.c.f' en el partido
Tiene suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samba di Janeiro

Goles Goles

  • 136 Minuto 9 (Gol evento especial inexperiencia rival): Juan Luis Cruz Calderón va deixar patent la seva inexperiència al minut 9, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Rafael Izurieta va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 0 per a Janeiro.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, Janeiro va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Javier Ardiz, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Rafael Izurieta gairebé va marcar per a Janeiro des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Janeiro es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Francisco Gieco no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Memir Yeðin al camp.
  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): Torbjörn Magnusson, de Janeiro, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Frankl Revis el va substituir.

ahora voy a ser formal.c.f

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Rubén Balaguer va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter David Sales no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 250 Minuto 65 (Ocasión de falta): Després de 65 minuts, Natale Fusaro va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però David Sales el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 1 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luís Pais de formal.c.f la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rubén Balaguer de formal.c.f la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Natale Fusaro de formal.c.f va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.