Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Team Van Reifen (440011) - Pedreguer CF (307817) » 32898772: T13/J2/VI

Liga 32898772 Información oficial sobre el partido 32898772 en Hattrick

12.02.2005 14:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 2 / VI.169 (14487)

bar pancho Alineación oficial del equipo 'bar pancho' en el partido 1 - 1 mikel laudrup Alineación oficial del equipo 'mikel laudrup' en el partido
0 - 1 Marcos Navarro Béjar (10')
Carlos Arechavaleta (71') 1 - 1
bar pancho Alineación oficial del equipo 'bar pancho' en el partido 1 - 1 mikel laudrup Alineación oficial del equipo 'mikel laudrup' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bar pancho Alineación oficial del equipo 'bar pancho' en el partido 0 - 1 mikel laudrup Alineación oficial del equipo 'mikel laudrup' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bar pancho

Goles Goles

  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip pancho va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Carlos Arechavaleta va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 26 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Clifford MacKelvie quasi empata el partit al minut 26, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 210 Minuto 29 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Clifford MacKelvie quasi empata el partit per a pancho, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de pancho van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bogusław Proncki va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): pancho van sortir al contraatac amb encert al minut 88, però Bogusław Proncki no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martín Giménez de pancho es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Fernando Ruiz de pancho va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

mikel laudrup

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Marcos Navarro Béjar que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Enrique Moltó, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. laudrup va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després de 57 minuts, Enrique Moltó va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Francis Leclair va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Es duien 84 minuts de partit jugats quan Francesc Bartomeu va estar a punt de posar per davant a laudrup amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francis Leclair va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): El jugador de laudrup Frank Alexandre va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Javier Labán va entrar en el seu lloc.