Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ACORRECUITA (125791) - "Ander team" (48611) » 32896267: T13/J6/VI

Liga 32896267 Información oficial sobre el partido 32896267 en Hattrick

12.03.2005 14:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 6 / VI.124 (14442)

Dragon force Alineación oficial del equipo 'Dragon force' en el partido 1 - 1 Arsenal C.F.P Alineación oficial del equipo 'Arsenal C.F.P' en el partido
Gonzalo Rey Martínez (27') 1 - 0
1 - 1 Bjorn Breemer (79')
Dragon force Alineación oficial del equipo 'Dragon force' en el partido 1 - 1 Arsenal C.F.P Alineación oficial del equipo 'Arsenal C.F.P' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dragon force Alineación oficial del equipo 'Dragon force' en el partido 3 - 1 Arsenal C.F.P Alineación oficial del equipo 'Arsenal C.F.P' en el partido
Tiene mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragon force

Goles Goles

  • 124 Minuto 27 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 27 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Gonzalo Rey Martínez. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 13 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Susher Singh va deixar a Przemysław Potoczny assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Susher Singh va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Washington Gana de Dragon es va emportar una amonestació al minut 4 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Washington Gana de Dragon es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 70.

Arsenal C.F.P

Goles Goles

  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Arsenal van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 79, quan Bjorn Breemer va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Arsenal va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nop Romijn va desviar el xut final de Max De Jongh després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Max De Jongh de Arsenal, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 27, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Arsenal va estar a punt d'empatar al 70 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Aarto Orkola que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Víctor Majancoses de Arsenal, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 80, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!