Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

millonarios c.f (49340) - Celtacote (308703) » 32884451: T13/J6/V

Liga 32884451 Información oficial sobre el partido 32884451 en Hattrick

12.03.2005 14:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 6 / V.169 (5682)

Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido 2 - 0 Celtacote Alineación oficial del equipo 'Celtacote' en el partido
Rafa? Okli?ski (34') 1 - 0
Marcello Arcese (35') 2 - 0
Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido 2 - 0 Celtacote Alineación oficial del equipo 'Celtacote' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido 1 - 0 Celtacote Alineación oficial del equipo 'Celtacote' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sociedad S.A.D.

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rafał Okliński va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 34.
  • 130 Minuto 35 (Gol de falta): Als 35 minuts, Marcello Arcese va ampliar l'avantatge de Sociedad amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Sociedad va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marcello Arcese va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Michele De Caro.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Yishai Sudry gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Michele De Caro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcello Arcese de Sociedad la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Markus Bertilsson després que el jugador de Sociedad li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 70 (Lesión grave): Yishai Sudry, de Sociedad, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Juan Carlos Cruchaga el va substituir.

Celtacote

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Celtacote va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rod Plant, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Fernando Rivada va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Diego Fox Machado de Celtacote va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Robert Ivan de Celtacote va abandonar el terreny de joc després de 37 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Manuel Medina va entrar en el seu lloc.