Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zestua (30688) - las aguilas comilonas (1599615) » 321308538: T33/J9/X

Liga 321308538 Información oficial sobre el partido 321308538 en Hattrick

21.05.2011 14:25:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / X.3845 (182412)

THE SPARTANS F.C. Alineación oficial del equipo 'THE SPARTANS F.C.' en el partido 3 - 1 las aguilas comilonas Alineación oficial del equipo 'las aguilas comilonas' en el partido
Normando Bustillo (13') 1 - 0
Idir Baddou (30') 2 - 0
2 - 1 Óscar Gallardo (53')
Antonio Gelmirez (56') 3 - 1
THE SPARTANS F.C. Alineación oficial del equipo 'THE SPARTANS F.C.' en el partido 3 - 1 las aguilas comilonas Alineación oficial del equipo 'las aguilas comilonas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
THE SPARTANS F.C. Alineación oficial del equipo 'THE SPARTANS F.C.' en el partido 3 - 0 las aguilas comilonas Alineación oficial del equipo 'las aguilas comilonas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

THE SPARTANS F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): SPARTANS prenia la batuta de l'encontre al minut 13, quan en Normando Bustillo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): SPARTANS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Idir Baddou va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Antonio Gelmirez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Normando Bustillo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Angel Tzarvulkov de SPARTANS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Angel Tzarvulkov de SPARTANS es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 31.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Federico Casadeval va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Morgan Rampazzi no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

las aguilas comilonas

Goles Goles

  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el comilonas va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Óscar Gallardo aconseguint el 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Diego Roldán de comilonas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de comilonas, en Avelino Acella, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jaume Pinyot, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.