Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

astrako (125909) - Ducks f.c. (1455955) » 321304592: T33/J2/X

Liga 321304592 Información oficial sobre el partido 321304592 en Hattrick

02.04.2011 14:25:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / X.3775 (182342)

Atlètic Can Pixa Alineación oficial del equipo 'Atlètic Can Pixa' en el partido 1 - 4 REAL MADRID CASTILLA C.F Alineación oficial del equipo 'REAL MADRID CASTILLA C.F' en el partido
Paco Manso (40') 1 - 0
1 - 1 Juan Camero (41')
1 - 2 Felipe Ahicart (67')
1 - 3 Sergio Vela (82')
1 - 4 Rafa Gasulla (87')
Atlètic Can Pixa Alineación oficial del equipo 'Atlètic Can Pixa' en el partido 1 - 4 REAL MADRID CASTILLA C.F Alineación oficial del equipo 'REAL MADRID CASTILLA C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Atlètic Can Pixa Alineación oficial del equipo 'Atlètic Can Pixa' en el partido 1 - 6 REAL MADRID CASTILLA C.F Alineación oficial del equipo 'REAL MADRID CASTILLA C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Can Pixa

Goles Goles

  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 40 minuts de joc, Paco Manso, corrent com un esperitat, superà primer Juan Camero per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raúl Humeres! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Eric Sagües no oblidarà el que li va passar durant el minut 85. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ángel Herrero de Atlètic es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Español de Atlètic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Manso.

REAL MADRID CASTILLA C.F

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 41 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Juan Camero de CASTILLA marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): En Felipe Ahicart donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 67 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 105 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Sergio Vela rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Francisco Ignacio Benavides, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 3 a l'estadi!
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Rafa Gasulla va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Raúl Humeres no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Antonio Piñeyro estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Francisco Ignacio Benavides de CASTILLA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Felipe Ahicart ocupà el lloc d'en Luis Kaube al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de CASTILLA quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 75 (Lesión): El jugador de CASTILLA Sustraitz Alustiza va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. José Desmont va entrar en el seu lloc.